vrijdag, 14 december, 2018

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0072_2----------
  •   

Bezoek ons op de World Of Technology and Drives editie 2018 
Schrijf U nu in en ontvang GRATIS toegangskaarten!freeticket

U heeft het voornemen een bezoek te brengen aan de WOTS in de jaarbeurs Utrecht van 2 tot 5 oktober a.s.? 
Vergeet niet een kijkje te nemen op de stand van SigmaControl!

Op stand B052 in hal 11  de nieuwste componenten op het gebied van Industriële Automatisering.
Naast een selectie uit de enorme reeks S-Dias modules is er tevens een paneel te zien waarop de Widescreen Multi-Touch Operating Panels worden toegelicht.

Widescreen family

Uiteraard ontdekt u nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stappenmotoren aansturing met de DC062 en het ,All In One” – Softwarepakket LASAL, het objectgeoriënteerde programmeringstool en een comfortabele Visualiseringapplicatie. Hiermee bent u in staat om krachtige machineconcepten eenvoudig te realiseren. Met de hard Real-time Ethernet-bus, VARAN, wordt de communicatie nog sneller, transparanter en flexibel. 

CP731 Pressebild 400pxMet de nieuwe CP731 CPU-Eenheid brengt SIGMATEK een krachtige Intel® Atom™ E3827 Dual-Core processor uit gericht op complexe taken voor besturing, regulering en motion. De krachtige DIN-rail CPU-unit vormt een perfecte combinatie met het S-DIAS systeem, waarvan de uiterst compacte I/O modules eenvoudig kunnen worden aangesloten via de bus interface aan de zijkant. De krachtige DIN-rail CPU-unit vormt een perfecte combinatie met het S-DIAS systeem, waarvan de uiterst compacte I/O modules eenvoudig kunnen worden aangesloten via de bus interface aan de zijkant. 
Het OPC UA - protocol garandeert platformonafhankelijk communicatie tussen de CP 731 en externe deelnemers. Een real-time klok, twee temperatuursensoren (CPU en interfaces), evenals LED’s om de werkelijke CPU-status direct op het apparaat uit te lezen zijn beschikbaar. Zoals alle componenten van SIGMATEK, kunnen projecten ontwikkeld en geprogrammeerd worden met de software engineering tool LASAL.

HGW 1033

Het HGW 1033 - WLAN panel van SIGMATEK is uitgerust met een 10.4" colour touch screen, die met een gewicht van slechts 1300 g ondanks de geïntegreerde battery pack net iets meer weegt dan de huidige kabel-verbonden versie. Dit draadloze apparaat geeft de operator meer vrijheid – men kan zich verplaatsen in de omgeving van de machines en systemen zonder zorgen over kabellengte. Naast de overdracht van functie-georiënteerde data, is het zelfs mogelijk om safety data te verzenden via WLAN. Voor dit doel, is de HMI voorzien van noodstop- en bevestigingsknoppen, evenals een sleutelschakelaar. Safety relevante data wordt uitgewisseld via het standaard WLAN netwerk met behulp van het "Black Channel"- principe.

 

Met trots presenteren wij "LIVE" op de jaarbeurs;

zijspan ST

De motor met zijspan van Weekers Techniek is uitgerust met hard- en software van SIGMATEK. Eigenlijk wordt met een vrij eenvoudige opzet van een processor module (CP102) gekoppeld aan wat I/O de mogelijkheid geboden belangrijke data op te nemen en tijdens de race te kunnen benaderen in een zogenaamd "log"- bestand. Denk bijvoorbeeld maar eens aan wat het meten van remdruk of de stand van de gashendel op een bepaald traject in het parcour zou kunnen betekenen voor de coureur. Juist; een onschatbare bron aan data die per direct meehelpt de prestaties te verbeteren.  

Deze motor met zijspan wordt voor het eerst getoont op de WOTS, een absolute primeur!

sigmatek60prc                zenon60prc                kontron60pr                 keba60prc                sinadrives60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

facebook linkedin twitter youtube   teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring