zondag, 19 mei, 2024

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0096_1----------
  •   

Kollmorgen NDC verhuist naar een nieuw pand in Göteborg

Kollmorgen NDC verhuist naar een nieuw pand in Göteborg. De verhuizing maakt deel uit van een strategisch initiatief om te voldoen aan de toekomstige vraag naar AGV's en mobiele robots, door het bedrijf uit te breiden en de innovatie- en ontwikkelings-capaciteit te vergroten.

- Verhuizing maakt deel uit van een strategisch groei-initiatief
- Verhoogt de snelheid van innovatie en ontwikkeling
- Verbetert de trainingservaring voor partners en eindgebruikers
- Huisvest een nieuw AMR-innovatielab

content provided by Kollmorgen

"We groeiden de afgelopen 10 jaar sneller dan verwacht, met een aanzienlijke toename van personeel en investeringen. Naast onze behoefte aan grotere kantoorruimte , was een belangrijke drijfveer voor onze verhuizing het stroomlijnen van het dagelijkse werkzaamheden van onze ingenieurs. Het nieuwe kantoorgebouw bevindt zich naast ons test- en simulatiecentrum, een magazijnomgeving voor het uitvoeren van AGV's en mobiele robots. Uitbreiding van het pand rond ons testcentrum was onderdeel van het plan", aldus Tobias Byfeldt, Managing Director, Kollmorgen Automation AB.

kollmorgen ndc gothenburg sm

Nieuw Lab
Gericht op het fungeren als innovatie- en ontwikkelingskatalysator, zal de naadloze integratie tussen het testcentrum en het kantoor drastisch tijd besparen voor ingenieurs om te schakelen tussen code en fysieke tests. Het nieuwe pand herbergt ook een AMR-specifiek innovatielab, dat zich volledig richt op het ontwikkelen van volledig autonome navigatietechnologie. Daarnaast zal de faciliteit de trainingservaring voor de partners en eindgebruikers van Kollmorgen verbeteren, zowel op locatie als aan virtuele sessies.

Pand op maat
 Gelegen in Sisjön, Göteborg, één van de meest commercieel dichtbevolkte gebieden van Noord-Europa – is het nieuwe pand van 1.900 m2 op maat ontworpen voor Kollmorgen, met specifieke technische, ecologische, menselijke en culturele aspecten.
 "Het is opwindend om te verhuizen naar een gloednieuw kantoor dat door zijn ontwerp de hoekstenen van onze cultuur ondersteunt; innovatie, samenwerking en plezier hebben in het werk. Door zorgvuldig te luisteren naar ons personeel, hebben we geprobeerd te begrijpen hoe we willen werken en wat we nodig hebben om uit te blinken in wat we doen. Deze gemeenschappelijke stem is gematerialiseerd in een architecturale visie die weerspiegelt wie we zijn", aldus Malin Nielsen, Global HR Manager, Koll Automorgenmotion.
 
Over Kollmorgen's NDC Solutions
Kollmorgen NDC is een toonaangevend platform dat door voertuigbouwers wordt gebruikt om zelfrijdende logistieke automatiseringsoplossingen te creëren. Het platform bestaat uit zowel software om voertuigen efficiënt te routeren, als hardware voor navigatie en besturing.

sigmatek60prc           zenon logo 60prc           kontron60pr            SINADrivesN60prc           km rrb logo 60prc           xr4 logo 60prc    

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring