•   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE)
  •   

ONTDEK DE VOORDELEN VAN OOP PROGRAMMEREN

OOP PROGRAMMEREN

Objectgeoriënteerd programmeren, ook wel OOP programmeren genoemd, dient om complete machinebesturingen, PLC en Motion-Control maar ook visualisering en bediening, HMI, te realiseren. Met behulp van de juiste software zorgt u voor meer overzichtelijkheid en herbruikbaarheid van verschillende componenten en objecten. SigmaControl heeft met LASAL een prachtige tool in huis om perfect en eenvoudig OOP te programmeren.

Welkom bij LASAL All-In-One Engineering

Met het alles-in-een softwarepakket LASAL Class (weglaten) kunt u op eenvoudige wijze krachtige machineconcepten realiseren. Het is een softwarepakket dat zowel voor procesregeling en -bediening gebruikt kan worden, als voor PLC-besturing en Motion-Control. Met LASAL Class kunt u OOP programmeren met Client-Server technologie en een duidelijke grafische presentatie. LASAL Class introduceert op een unieke manier PC-programmeer-technologie in de besturingstechniek. Dit levert u een aantal voordelen op:

  • Sneller machineconcepten realiseren met behulp van OOP programmeren
  • Communicatie tussen constructeur en softwareontwikkelaar wordt sterk vereenvoudigd door bestaande machineobjecten te hergebruiken
  • Probleemloze uitwisseling tussen oude en nieuwe systemen
  • De samenhang tussen objecten wordt eenvoudig zichtbaar

Direct beginnen

LASAL Class laat u complete machinebesturingen, PLC’s en Motion-Control realiseren met behulp van OOP programmeren. Neem deel aan een gratis introductiedag en verbaas u over de vernieuwde aanpak. Start nu ook met LASAL All-In-One, start met OOP programmeren! 

Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

sigmatek60prc                zenon60prc                sent60prc                 keba60prc                sinadrives60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

facebook linkedin twitter youtube   teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden