•   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE)
  •   

SCADA-SYSTEEM ZENON

SCADA-SYSTEEM ZENON

Het scada Systeem van Zenon is een industriële automatiseringsapplicatie die wereldwijd gebruikt wordt bij visualisatie, analyze en rapportage van processen, als HMI of als procesbesturingssysteem. Het SCADA-systeem dat ook onderdeel uitmaakt van het pakket is een onafhankelijk platform genaamd zenon Supervisor.

Onafhankelijk scada systeem: zenon Supervisor

Met het Supervisor SCADA-systeem van zenon kiest u voor optimale connectie met uw machineomgeving en maximale veiligheid. Het onafhankelijke en eenvoudig te integreren systeem is te gebruiken op alle platformen en kan zelfs op afstand bestuurd worden. Zenon is een vector based SCADA-systeem, wat betekent dat na realisatie een project op meer dan één platform gebruikt kan worden zonder te worden aangepast.

Door het gebruik van zenon:

  • Is efficiënte engineering mogelijk
  • Ontstaat maximale flexibiliteit

Verdere informatie

Meer weten over zenon in het algemeen of specifiek over het SCADA-systeem Supervisor? Wanneer u contact met ons opneemt, vertellen onze verkoopadviseurs u graag meer. Voor extra informatie kunt u ook de zenon Supervisor brochure downloaden.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

sigmatek60prc                zenon60prc                sent60prc                 keba60prc                sinadrives60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

facebook linkedin twitter youtube   teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden