woensdag, 22 maart, 2023

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0091_1----------
  •   

Nieuwe besturingselementen in de op web gebaseerde LASAL VISUDesigner:

Data Logger en graphic Interpreter

Data Logger Interpreter c Sigmatek 01 400px

In SIGMATEK’s op HTML5-gebaseerde visualisatie tool, de LASAL VISUDesigner, zijn twee nieuwe bedienings elementen beschikbaar om het leven van de gebruiker gemakkelijker te maken: de Data Logger voor proces analyse en de Interpreter voor het grafisch configureren van individuele bewegingssequenties.

Procesanalyse direct op het scherm – de datalogger in de HTML5-gebaseerde LASAL VISUDesigner maakt het mogelijk. Het nieuwe element is plug and play en kan eenvoudig worden toegevoegd aan de bestaande web-based HMI-applicatie. De kenmerken van essentiële procesvariabelen zoals temperatuur, druk, stroom en koppelcurven kunnen afzonderlijk worden weergegeven. Met de Data Logger beschikt de operator over een efficiënte tool voor het effectief analyseren en optimaliseren van machinebewerkingen en -processen.

Met de op HTML5 gebaseerde grafische interpreter kunnen zeer dynamische proces bewegings sequenties grafisch worden gemaakt - of het nu gaat om machines, systemen of robots. De LASAL-bibliotheek bevat een grote selectie kant-en-klare motion componenten en -opdrachten. De gebruiker kan zijn individuele bewegings sequentie eenvoudig grafisch samenstellen via Drag & Drop. Een mogelijke wijziging of uitbreiding van de bewegings volgorde kan worden gemaakt zonder te programmeren. Meerassige concepten – eenvoudig of complex – kunnen zo flexibel worden beheerd en de initiële opstart van machines, systemen en robots wordt enorm verminderd met behulp van de grafische interpreter.

Met de huidige webstandaarden zoals HTML5, CSS3 en JavaScript maakt de LASAL VISUDesigner het eenvoudig mogelijk om hardware-onafhankelijke, gebruiksvriendelijke visualisatie oplossingen te creëren die optimaal worden weergegeven op verschillende HMI-apparaten. De VISUDesigner is een onderdeel van de software engineering suite LASAL. Automatiseringstaken kunnen consistent worden geïmplementeerd op het objectgeoriënteerde ontwerpplatform: besturings- en procesprogrammering, visualisatie, motion control, safety, evenals diagnostiek, onderhoud op afstand en data uitwisseling via OPC UA (client en server).

sigmatek60prc           zenon logo 60prc           kontron60pr            SINADrivesN60prc           kollmorgen60prc           xr4 logo 60prc    

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring