zaterdag, 23 januari, 2021

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0081_0----------
  •   
Gedetailleerde weergave van de hardware

Grafische Hardware Editor

De LASAL automatiseringssoftware van SIGMATEK biedt een nieuwe optie: de grafische hardware editor. Met deze functie kunnen gebruikers hun project grafisch ontwerpen en diverse variaties weergeven conform de werkelijke configuratie. De hardware lay-out van een bestaande besturingsconfiguratie kan geselecteerd, ontwikkeld en verder geconfigureerd worden met behulp van een grafische editor. Naast de functionaliteit van de standaard hardware-editor heeft de grafische editor nieuwe praktische functies.

GHE AddModule 400px

Vanuit de hardware catalogus kunnen alle beschikbare elementen comfortabel via drag & drop worden toegevoegd aan de workspace. Net als in werkelijkheid, kunnen de componenten worden gekoppeld. Niet-toegestane verbindingen worden met behulp van tool tips gesignaleerd. En om verbindingen aan de achterzijde zichtbaar te maken kunnen de onderdelen worden gedraaid. Interactieve interfaces maken het mogelijk om nieuwe hardware elementen direct toe te voegen - zelfs zonder een productcatalogus.

In de online modus ziet de gebruiker het realistische gedrag van de componenten in het LASAL project. Productinformatie, alsmede mogelijke "slots" en busverbindingen zijn zichtbaar in de gedetailleerde weergave. In deze "Detail View" kunnen de werkelijke waarden en de eigenschappen van het onderdeel uitgelezen of aangepast worden. De hardware configuratie in de software kan worden vergeleken met de werkelijke hardware configuratie. Verschillen worden grafisch weergegeven en de optie om deze componenten afzonderlijk op te nemen in het project is beschikbaar.

Met de moderne softwaresuite LASAL, kunnen toepassingen worden ontworpen met behulp van object georiënteerd programmeren (volgens de IEC 61131-3 norm). Alle automatiseringstaken zoals procesbesturing, visualisatie, motion control, safety, diagnostiek en service zijn naadloos verenigd in één engineering platform. 

GHE ModuleOverview 400px 

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring