donderdag, 18 juli, 2024

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0097_0----------
  •   

SigmaControl geslaagde 11e gebruikersdag met interessante presentaties  

lsl ev24 pres

Op woensdag 15 Mei jl. troffen een 80-tal engineers elkaar tijdens het LASAL Event in het vd Valk hotel te Ridderkerk. Een inhoudelijk bomvolle editie waarin we eveneens een groot aantal nieuwe deelnemers konden verwelkomen. Voor de 11e keer organiseerde SigmaControl een volledig verzorgde dag voor een selecte groep engineers die zich dagelijks bezig houden met het programmeren en installeren van applicaties waarbij gebruik wordt gemaak van het LASAL All-In-One pakket van SIGMATEK. LASAL biedt volledige functionaliteit voor het oplossen van machine-besturing opgaven zoals: Projecteren, Visualiseren en Motion-Control voor verschillende industrieën..

lsl ev24 sign

Zoals gebruikelijk werd de dag gestart met het presenteren van de toekomstige plannen van SIGMATEK in een uitgebreide roadmap, om vervolgens een aantal hardware innovaties wat meer toe te lichten o.a.; CP 931, ST 162, DC064, de SCP 211 en de nieuwe ETT web panel lijn van SIGMATEK.

Naast uitgebreide presentaties over nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen binnen het LASAL All-In-One engineering pakket werd na de pauze uitgebreid ingegaan op MDD 2000 Safety integratie door Dennis van Schaik en behandelde Hans van Zijp het onderwerp MultiCore CPU . Ondersteund met de nodige "live" demo's werden engineers volledig bijgespijkerd.  

lsl ev24 badgeNa de lunch een interessante kijk op het fenomeen Digital Twin (te koppelen aan LASAL), een presentatie verzorgd door XR4Industry waarna Lucien Kouwenhoven een uitgebreide kijk gaf op de verschillen tussen VARAN en EtherCAT met daaraan gerelateerd het gebruik van de EC 122 Module en EtherCAT drives van SIGMATEK. Engineers Jan van der Dussen en Peter van Oostrom sloten de middag af met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van LASAL VisuDesigner. In de support omgeving van SigmaControl vindt u een aantal presentaties van deze dag.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde gebruikersdag. Graag weer tot volgend jaar!

 

sigmatek60prc           zenon logo 60prc           kontron60pr            SINADrivesN60prc           km rrb logo 60prc           xr4 logo 60prc    

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring