dinsdag, 15 juni, 2021

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0084_0----------
  •   

certificering voor de hoogste kwaliteitsnormen :
COPA-DATA ISO 9001:2015 toegekend 
tuv 200px

COPA-DATA heeft het officiële certificaat van overeenstemming met de ISO 9001-norm ontvangen. De laatste audit door TÜV Süd bevestigt dat COPA-DATA verreikende processen voor de kwaliteits waarborg heeft geïmplementeerd.
 
Succes wordt niet op een bordje geserveerd, maar is het resultaat van lange termijn planning en het resultaat van gerichte inspanningen. Om de kwaliteitsdoelen te bereiken is strategisch management nodig. Om deze reden heeft COPA-DATA besloten om de ISO 9001 certificering na te streven.

"Het was een logische stap voor ons om de eisen van ons kwaliteitsmanagement af te stemmen met de hoogste internationale standaard en een ISO 9001:2015-certificeringsproces te ondergaan", zegt Reinhard Mayr, Hoofd Information Security and Research Operations, over de motivatie van het bedrijf om deel te nemen aan het auditproces.

Digitaal en duurzaam ondertekenen
 De 9001 norm van de International Organization for Standardization (ISO) is de gouden standaard voor kwaliteitsmanagement. Het is de meest gebruikte internationale standaard op dit gebied. De norm stelt een lijst van criteria en een meetinstrument op, zodat de inspanningen voor kwaliteits waarborg van bedrijven vergelijkbaar zijn. Het helpt om de best mogelijke processen, klanttevredenheid, efficiëntie en responsiviteit te garanderen.
 
Niet zonder digitalisering
 De mogelijkheden van digitalisering zijn een essentiële factor gebleken om kwaliteitsmanagement efficiënt te kunnen implementeren. TÜV Süd maakt deel uit van het Duitse genoodschap voor Technische Inspectie. En in haar verslag komt naar voren dat COPA-DATA profiteert van een hoge mate van digitalisering. Als voorbeeld laat COPA-DATA haar documenten die nodig zijn voor certificering digitaal ondertekenen. Het bedrijf maakt gebruik van sproof sign,een online service voor het veilig en eenvoudig beheren van digitale handtekeningen.
 CD tuv 400px
"Digitalisering en een intensieve betrokkenheid bij informatie beveiliging moeten altijd hand in hand gaan. Dit geldt zowel voor onze interne processen als voor onze klanten", stelt Reinhard Mayr. Als Hoofd Research Operations and Security van COPA-DATA houdt hij zich dagelijks bezig met de valkuilen en bedreigingen van cybercriminaliteit. Het feit dat de auditcommissie bij COPA-DATA een hoog niveau van informatie- en cyberveiligheid heeft gevonden, bevestigt zijn succesvolle inzet.

Goed management stuwt de ontwikkeling vooruit 
 Kwaliteits management kan alleen werken als het een integraal onderdeel is van de bedrijfscultuur. Bij COPA-DATA wordt de kwaliteitsstrategie actief ontwikkeld door het management. Tactische plannen zorgen ervoor dat de doelen haalbaar zijn en, zoals in het TÜV-rapport staat, dat doelen "op een zinvolle en leefbare manier worden uitgevoerd".

In hun eindverslag prezen de auditors COPA-DATA zeer. Voor COPA-DATA is klanttevredenheid net zo belangrijk als klantgerichtheid. De cultuur wordt gekenmerkt als een "open cultuur van discussie". Belangrijk voor ISO 9001 is dat het management systeem wordt beschouwd als een kwaliteits management tool.
Voor COPA-DATA is de nieuwe certificering de eerste voor ISO 9001:2015. In 2023 vindt een hercertificering plaats. "De succesvolle certificering en de fantastische erkenning van onze prestaties, maar absoluut geen berusting. Dit is eerder een stimulans om in de toekomst nog beter te worden", zegt Wolfgang Moser, hoofd People Growth and Organization Development van COPA-DATA.

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring