woensdag, 05 oktober, 2022

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0090_1----------
  •   

solutions to meet tommorow's challenge:

COPA-DATA presenteert zenon 11
zenon11bnr

 
 Met zijn MTP Suite introduceert zenon 11 een krachtige tool om bedrijven te helpen ervoor te zorgen dat hun productieprocessen flexibel genoeg blijven om toekomstige uitdagingen aan te gaan. De nieuwe versie van het zenon-softwareplatform bevat ook verbeteringen aan de Batch-module en Report Engine. Daarnaast zorgen uitgebreidere webvisualisatie en toegevoegde interfaces voor een positieve impact op uw bedrijf.

Fast Facts

1. State-of-the-art beveiliging op basis van multifactorauthenticatie
2. Orkestreer processen met de MTP-standaard
3. Verbeterde bruikbaarheid en grotere proces betrouwbaarheid met de zenon Batch-module
4. Alarmlijst, gebeurtenislijst en uitgebreide trend in Web Engine
5. Werum MSI- en CIM-CGMES-interfaces bieden nieuwe opties

download de fact-sheet hier;

download de factsheet
 In zenon 11 helpt Alarm Shelving gebruikers om storingsalarmen veilig te beheren. Het is vereist voor de werking van alarm afhandelings- en besturingssysteem volgens ISA-18.2-2016 en IEC 62682. State-of-the-art, multifactor authenticatie biedt extra beveiliging tegen ongewenste toegang. Bovendien kunnen zenon-netwerken nu worden gecodeerd met TLS v1.3-certificaten.
 

Plug & Produce met Module Type Package

 De cross-industrie en cross-manufacturer "MTP" standaard ondersteunt consistente modularisatie in de productie. Vanaf versie 11 wordt deze standaard nu native ondersteund door zenon. Grote delen van het besturings- en regelintelligentiesysteem zijn verplaatst naar modules die eenvoudig kunnen worden georkestreerd in een procesorkestratielaag op een hoger niveau (zenon POL) en aangepast aan de productievereisten. Slimme objecten vormen de basis voor deze activiteiten. zenon POL en Engineering Studio werken automatisch en naadloos samen. Alle werkstappen worden onafhankelijk van elkaar overgedragen aan zenon Service Engine. Dit resulteert in een procesbesturingssysteem (PCS) of gedistribueerd besturingssysteem (DCS) dat volledig automatisch wordt gegenereerd.

Batch Reporting en Redundancy

 Met zenon 11 krijgt de zenon Batch module een verbeterde bruikbaarheid. Synchronisatie met archieven is ook geïmplementeerd met als doel de configuratie eenvoudiger te maken. Rapporten worden automatisch gegenereerd zodra een batch is voltooid. Een ander hoogtepunt van deze versie is de continue synchronisatie door zenon tussen de server en de stand-by, dankzij betrouwbare redundantie. De batchverwerking gaat dus door, zelfs als de server uitvalt.

Browser Visualisatie

 HMI-oplossingen profiteren van de nieuwe op web gebaseerde visualisaties. Bovendien ondersteunt de nieuwe versie alarm- en evenementenlijsten, standaardschermen en uitgebreide trends. Gantt-diagrammen worden bijvoorbeeld rechtstreeks in de browser weergegeven en in realtime bijgewerkt. Voor het eerst wordt engineering gerealiseerd zonder extra compilatie voor HTML5. Het is nu ook mogelijk voor meerdere gebruikers om zelfstandig en parallel via de browser met de service-engine te werken.
 

On-demand Connectiviteit

 zenon 11 bevat nieuwe interfaces. De Werum MSI Interface is een connector die kan worden geconfigureerd in combinatie met zenon Service Engine. Hiermee kunnen machines en productielijnen worden aangesloten op Werum PAS|X. Dit is een nuttige innovatie voor bedrijven in de life sciences industrie. In de energiesector bouwt de CIM-CGMES-interface voort op automatische lijnkleuring en apparatuurmodellering in zenon om de creatie van netwerkmodellen te garanderen in het kader van de wettelijke vereisten van Redispatch 2.0.
 

Eenvoudig kunnen rapporteren

 Efficiënte evaluatie en verwerking van gegevens wordt steeds belangrijker. Met zenon 11 is Report Engine nu verbonden met dataopslag. Hierdoor kunnen de historische gegevens die daar zijn opgeslagen, worden gebruikt voor rapporten. Continu geëxporteerde alarm- en gebeurtenislijsten kunnen ook worden bewaard in Data Storage.

ZENON 11 ISO file download hier! 

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring