dinsdag, 25 januari, 2022

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0086_0----------
  •   

Betrouwbare en consistente levering van stepper motoren:

Kollmorgen helpt productie bloedgas-analyzers snel op te schalen

km cov01

Uitdaging 

De COVID-19 pandemie heeft geleid tot een enorme piek in de vraag naar medische apparatuur in alle regio's van de wereld, met inbegrip van persoonlijke beschermingsmiddelen, laboratoriumtestsystemen, ventilatoren en nog veel meer.

 Bloedgas analyzers behoren tot de apparatuur die kritisch nodig zijn in de strijd tegen COVID-19. Op spoedeisende hulp, ziekenhuisafdelingen en IC's zorgen deze machines voor een snelle evaluatie van de zuurstof- en bloedstofzuurstof, kooldioxide, pH, glucose en elektrolytniveaus. Deze informatie is van cruciaal belang voor de evaluatie van de functie van organen die vaak door deze ziekte worden getroffen, waaronder de longen, het hart en de nieren.
 
 Voor een grote wereldwijde leverancier van bloedgasanalyzers zorgde de pandemie van 2020 voor zowel een kans als een grote uitdaging. Het bedrijf wilde in de sterk groeiende behoefte aan deze apparatuur voorzien, zodat artsen wereldwijd levensreddende beslissingen konden nemen. Maar het snel bereiken van de noodzakelijke productiedoorvoer zou afhangen van een betrouwbare levering van hoogwaardige motion systemen, met name de steppermotoren die de pompen van de analyzer aansturen.
 
 In maart 2020 nam het bedrijf contact op met Kollmorgen,  motion partner van de afgelopen 15 jaar, met een dringend verzoek om meer dan een viervoudige productie van de gespecialiseerde steppers aan te vragen die van groot belang zijn voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en efficiĆ«ntie van bloedgasanalyzer.

km cov02steppers

Oplossing

 Enthousiast om de uitdaging aan te gaan en bij te dragen aan deze kans, stelde een Kollmorgen operations leader in Radford, Virginia een cross-functioneel team samen van productie-en kwaliteit ingenieurs, productie cel leiders, kopers en motorbouwers. Tijdens het workshoppen van een oplossing, stelde het team snel vast dat meer productie verschuivingen en een uitgebreide productie bemanning nodig zou zijn om de toegenomen vraag te voldoen.
 
 Het team identificeerde ook productieknelpunten en ontwikkelde zgn. back-up apparatuur, zoals een krimpmachine, een microscoop inspectiestation en een geautomatiseerde tester, om de volledige productie te kunnen garanderen. En Kollmorgen implementeerde visuele management tools om de productie-output dagelijks te volgen tegen vastgestelde doelen.

Resultaten

 Kollmorgen levert al meer dan twee decennia  motion oplossingen aan fabrikanten van hoogwaardige medische hulpmiddelen. Aangezien de pandemie zich verbreed in omvang en intensiteit, vertrouwen veel van deze bedrijven op kollmorgen's expertise, wereldwijde capaciteit en can-do aanpak om hen te helpen een effectieve respons op te zetten. 

1. Binnen vier weken werd de motorproductie verhoogd en de levering verviervoudigd, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.
2. Buitengewoon tevreden klant waarbij Kollmorgen aangemoedigd wordt om meer te doen. Hun mantra is: "We nemen elke motor die we kunnen krijgen."

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring