woensdag, 04 augustus, 2021

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0084_0----------
  •   

Kontron's KBox B-serie Embedded Box pc's

Kleine Krachtpatsers van Kontron

Kontron KBox B Serie 01

Kontron's KBox B-serie Embedded Box pc's bieden hoge verwerkingsprestaties in een compact formaat. De KBox B-201-CFL en KBox B-202-CFL zijn gebaseerd op mini-ITX moederborden en zijn geschikt voor 8e of 9e generatie Intel Core processors. Dankzij een modulair principe kunnen beide modellen bijzonder precies worden afgestemd op de huidige eisen, waarbij veeleisende software ter plaatse veel rekenkracht vereist en de total cost of ownership (TCO) een belangrijke rol speelt – bijvoorbeeld in video-analyse, diagnostische apparaten in de geneeskunde, magazijnautomatisering en toekomstgerichte gebouwautomatisering.
 
 De Kontron KBox B-serie met de B-202-CFL- en B-201-CFL-modellen wordt gekenmerkt door een hoog rekenvermogen, wat ze bereiken met Intel® core™ processors (i3/i5/i7) van de achtste of negende generatie. Beide modellen zijn gebaseerd op Mini-ITX moederborden (170×170 mm). Ze zijn verkrijgbaar in een slimme lijn en een waardelijn, die verschillen in interfaceapparatuur. Naast de standaard interfaces van het bord biedt de grotere KBox B-202-CFL ook twee PCIe x8-sleuven of een PCIe x16-sleuf voor eenvoudige uitbreiding met netwerk- of grafische kaarten. Dit betekent dat de KBox B-202-CFL goed is uitgerust voor veeleisende beeld- en videoverwerking.

Kontron KBox B Serie 04
 Dankzij compacte afmetingen van 190x60x190 mm (KBox B-201-CFL) en 190x120x190 mm (KBox B-201-CFL) en een bijzonder stille ventilator zijn beide Embedded Box-pc's bij uitstek geschikt voor gebruik in ruimtes waar ze hun taken onopvallend moeten uitvoeren, zoals voor veeleisende toepassingen voor gebouwautomatisering en licht- en multimediabesturing.
 
 De behuizingen van thermisch verzinkte staalplaat en aluminium zijn niet alleen robuust, maar ook visueel aantrekkelijk. Hierdoor wordt de Kontron KBox B-Serie expliciet aanbevolen voor toepassingen in ruimtes met openbaar verkeer en past deze goed in de omgeving op medisch gebied, bijvoorbeeld test-, analyse- en diagnostische scenario's. Omdat de luchttoevoer wordt beschermd door een gemakkelijk verwijderbaar en wasbaar metalen rooster, is de KBox-B-serie zelfs geschikt voor gebruik in iets hardere omgevingen zoals logistiek, waar fanless modellen voorheen niet in staat waren om betrouwbaar vergelijkbare rekenkracht te bieden.

Kontron KBox B Serie 02

KONTRON KBOX-B-SERIE IN DETAIL

 De KBox B-201-CFL is gebaseerd op een mini ITX moederbord en een CPU met maximaal acht processorcores. U kunt kiezen uit Intel® Core™ i3/i5/i7 processors van de achtste of negende generatie ondersteund door de Intel® H310 Express Chipset (Value Line) of Intel® Q370 Express Chipset (Smart Line). Tot 32 Gb DDR4L-ram is mogelijk in het geheugen en een M.2 SSD met maximaal 2 TByte opslag wordt gebruikt als opslag. Windows 10 IoT of Ubuntu Linux is mogelijk als besturingssysteem.

Op het hoogwaardige front is er een duidelijk herkenbare aan-uit schakelaar aan de rechterkant door middel van een status LED. Aan de linkerkant zijn er twee gemakkelijk toegankelijke USB 3.0-poorten. Alle andere poorten bevinden zich aan de achterkant: DVI-D, 2x DisplayPort, Audio, vijf /Value Line) of acht (Smart Line) extra USB-poorten, twee LAN-poorten, seriële RS232-interface en muis- en toetsenbordaansluiting.

pdfdl Techspecs B-201-CFL


Kontron KBox B Serie 03 De KBox B-202-CFL is uitgerust met een intel® core™ achtste generatie i3/i5/i7 processor (Coffee Lake) met maximaal zes cores, Kontron moederbord in mini-ITX vormfactor (170×170 mm). De interfaceapparatuur is vergelijkbaar met de kleinere Model B-201-CFL, maar er zijn aanzienlijk meer interne uitbreidingsopties beschikbaar, waaronder vier SATA III-interfaces, waardoor raid-functionaliteit met maximaal vier massaopslagen wordt gegeven. Met de wandmontageoptie kan de KBox B-202-CFL stevig worden gemonteerd met de bijpassende Wall Mount Set, zelfs buiten klassieke industriële omgevingen.

pdfdl Techspecs B-202-CFL

 

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring