woensdag, 05 oktober, 2022

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0090_1----------
  •   

Bezoek ons op de World Of Technology and Drives
Schrijf U nu in en ontvang GRATIS toegangskaarten!freeticket

U heeft het voornemen een bezoek te brengen aan de WOTS in de jaarbeurs Utrecht van 27 tot 30 september a.s.? 
Vergeet niet een kijkje te nemen op de stand van SigmaControl!

Op stand D080 in hal 11  de nieuwste componenten op het gebied van Industriële Automatisering.
Naast een selectie uit de enorme reeks S-Dias modules is er tevens een paneel te zien waarop de Widescreen Multi-Touch Operating Panels worden toegelicht.

Widescreen family

Uiteraard ontdekt u nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stappenmotoren aansturing met de DC062 en het ,All In One” – Softwarepakket LASAL, het objectgeoriënteerde programmeringstool en een comfortabele Visualiseringapplicatie. Hiermee bent u in staat om krachtige machineconcepten eenvoudig te realiseren. Met de hard Real-time Ethernet-bus, VARAN, wordt de communicatie nog sneller, transparanter en flexibel. 

MDD2000 200px

Het flexibele servo systeem Dias Drive 2000 kan als enkel of drie fasen met 230-480 VAC worden gebruikt. Naast één tot drie assen zijn ook een voeding, vermogensfilter, remweerstand en DC-Link circuit aan boord – en dat binnen het formaat van slechts 75x240x219 mm in de meest compacte uitvoering (size 1). Daarmee wordt een zeer hoge vermogensdichtheid bereikt. Met deze compacte uitvoering behaalt het servo systeem een prestatie van 4 kW (3x 5 A-nominaal bij 3x 15 A piekstroom) en in het opvolgende formaat (size 2), tot 9 kW (3x 10 A rated bij 3x 30 A piekstroom). De overbelasting factor is tot 300 procent. Zeer korte controller cyclus tijden van 62,5 µs geven de DIAS Drives uitstekende servo prestaties.

HGW 1033

Het HGW 1033 - WLAN panel van SIGMATEK is uitgerust met een 10.4" colour touch screen, die met een gewicht van slechts 1300 g ondanks de geïntegreerde battery pack net iets meer weegt dan de huidige kabel-verbonden versie. Dit draadloze apparaat geeft de operator meer vrijheid – men kan zich verplaatsen in de omgeving van de machines en systemen zonder zorgen over kabellengte. Naast de overdracht van functie-georiënteerde data, is het zelfs mogelijk om safety data te verzenden via WLAN. Voor dit doel, is de HMI voorzien van noodstop- en bevestigingsknoppen, evenals een sleutelschakelaar. Safety relevante data wordt uitgewisseld via het standaard WLAN netwerk met behulp van het "Black Channel"- principe.

In samenwerking met XR4Industry is een Digital Twin gemaakt van een delta robot met twee lopende banden. Een "real-time" koppeling wordt gemaakt tussen de Digital Twin en de SIGMATEK plc. Deze demo zal ook "LIVE"te zien zijn op onze stand! 

 

klik op image voor artikel

Met gepaste trots hebben wij ook de nieuwste lineair motor uit de MLS serie van SINAdrives op onze stand staan. Lineaire motoren bieden  een grote modulariteit voor standaardoplossingen enkel of meer-assig, hebben een hoog belastingskoppel en laag onderhoud. In de nieuwste editie van Aandrijftechniek een uitgebreid artikel hoe AV Flexologic lineaire toepast in haar machines. Mechanisch degelijk, met goed op elkaar afgestemde componenten en door de industrie erkende certificeringen voor de meest veeleisende omgevingscondities. SIgmaControl biedt voor dit type motoren relatief korte levertijden. (10-12 werkweken!)

Lees het artikel hier.

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring