donderdag, 20 juni, 2019

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0074_3----------
  •   

Bezoek ons op Vision, Robotics & Motion editie 2019

U heeft het voornemen een bezoek te brengen aan de Vision, Robotics & Motion op 12 en 13 juni a.s.? Dan moet u beslist een kijkje komen nemen op de stand van SigmaControl!

freeticket Schrijf U nu in 
en ontvang GRATIS toegangskaarten!

Op stand 143  de nieuwste componenten op het gebied van Industriële Automatisering.

Uiteraard ontdekt u nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stappenmotoren aansturing en het ,All In One” – Softwarepakket LASAL, het objectgeoriënteerde programmeringstool en een comfortabele Visualiseringapplicatie. Hiermee bent u in staat om krachtige machineconcepten eenvoudig te realiseren. Met de hard Real-time Ethernet-bus, VARAN, wordt de communicatie nog sneller, transparanter en flexibel. 

HGW 1033

Het HGW 1033 - WLAN panel van SIGMATEK is uitgerust met een 10.4" colour touch screen, die met een gewicht van slechts 1300 g ondanks de geïntegreerde battery pack net iets meer weegt dan de huidige kabel-verbonden versie. Dit draadloze apparaat geeft de operator meer vrijheid – men kan zich verplaatsen in de omgeving van de machines en systemen zonder zorgen over kabellengte.

Naast de overdracht 
van functie-georiënteerde data, is het zelfs mogelijk om safety data te verzenden via WLAN. Voor dit doel, is de HMI voorzien van noodstop- en bevestigingsknoppen, evenals een sleutelschakelaar. Safety relevante data wordt uitgewisseld via het standaard WLAN netwerk met behulp van het "Black Channel"- principe.

 

hgw1033 3

vrm standVoor een 3-assige delta robot kan gebruik gemaakt worden van een S-Dias CPU module, bijvoorbeeld de CP102 gekoppeld aan een modulaire servo module DC061-1 voor de aansturing en terugkoppeling. De Delta robot wordt bestuurd met een SIGMATEK-totaaloplossing; een enkelvoudige controller die motion, logic, HMI, communicatie en een koppeling naar vision integreert. Het samenspel tussen de SIGMATEK besturing en de Pick & Place, levert een innovatieve, flexibel inzetbare parallel robot die grensverleggend genoemd mag worden.

Wij schudden graag uw hand op de Vision, Robotics & Motion!

sigmatek60prc                zenon60prc                kontron60pr                  sinadrives60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

facebook linkedin twitter youtube   teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring