dinsdag, 12 november, 2019

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0076_2----------
  •   

Bezoek ons op de Precisiebeurs editie 2019

U heeft het voornemen een bezoek te brengen aan de Precisiebeurs op 13 of 14 november a.s.? Dan moet u beslist een kijkje komen nemen op de stand van SigmaControl!

Schrijf U nu in en ontvang GRATIS toegangskaarten!

prcbrs2018

Op stand 15  de nieuwste componenten op het gebied van Industriële Automatisering. Naast Safety Integratie en specifieke Control Panels zoals de HGW-1033 op onze pick-and-place robot demo (zie video links gebruik in medical), is er tevens een paneel te zien waarop de configuratie van een IIO-041 wordt toegelicht, de IO-link master in pocket formaat. Speciaal voor de precisiebeurs een opstelling met deze 4x ports Single-Drop Digital Communication Interface met real-time sensoren en signalerings LED Light. Een sensor met IO-Link kan de gebruiker veel meer informatie weergeven over de sensor en biedt tevens de mogelijkheid om de instellingen van de sensor te veranderen zonder een productieproces of productielijn te stoppen. U kunt de prestaties van de sensor en diagnostische informatie op afstand uitlezen: Process Data of Event Data.

iolink

Uiteraard ontdekt u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stappenmotoren aansturing en het ,All In One” – Softwarepakket LASAL, het objectgeoriënteerde programmeringstool en een comfortabele Visualiseringapplicatie. Hiermee bent u in staat om krachtige machineconcepten eenvoudig te realiseren. Met de hard Real-time Ethernet-bus, VARAN, wordt de communicatie nog sneller, transparanter en flexibel. 

12,5 x 103.5 x 72 mm. Dat zijn de afmetingen van de super compacte, volledig geïntegreerde serveversterker uit de S-DIAS serie van SIGMATEK. De DC-061-1 met een vermogen van bijna 300 W, is ontworpen om een synchrone servomotor tot 6 ampère continue stroom bij 48 V DC te kunnen aansturen. Over een korte tijdsperiode kan de DC-061-1 zelfs een piekstroom van maximaal 15 ampère uitsturen. Met dit vermogen, kunnen hoog dynamische positioneringstaken snel en precies worden uitgevoerd, in combinatie met de snelle regeltechniek, LIVE te zien in onze pick-and-place demo op de stand.

dc061bg 200px

De demo unit wordt bestuurd met een SIGMATEK-totaaloplossing; een enkelvoudige controller die motion, logic, HMI, communicatie en een koppeling naar vision integreert. Het samenspel tussen de SIGMATEK besturing en de pick- & place machine, levert een innovatieve, flexibel inzetbare parallel robot die grensverleggend genoemd mag worden.

S DIAS AI046 AI047 AO046 FC021 SIGMATEK 200pxIndien u onze stand aandoet wellicht een goed idee te vragen naar de nieuwe reeks meetmodules; vier nieuwe modules op het gebied van meet technologie breiden de zeer compacte S-Dias serie van SIGMATEK verder uit: een digitale ingangs module voor het meten van de frequentie, alsmede de analoge in- en output modules voor spanning en stroommeting. De I/O kaarten zijn optimaal geschikt voor diverse toepassingsgebieden binnen de industrie, zoals meettechnologie, in laboratorium en analyse apparatuur, evenals voor test opstellingen

 

Wij schudden graag uw hand op de Precisiebeurs!

 

 

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

facebook linkedin twitter youtube   teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring