maandag, 18 oktober, 2021

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0085_1----------
  •   

Imtech België ontvangt COPA-DATA Partner Certificate

SC IMT CD

Bij Imtech België systems voor gebouwen en industrie wordt voor vele verschillende sectoren ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden. Het geregistreerd partnership staat voor een nauwe samenwerking tussen beide bedrijven en het uitgebreide gebruik van zenon met uitgebreide mogelijkheden en compatibiliteit van stuurprogramma's.

Expertise in industriële diensten is één van de toonaangevendste competenties binnen Imtech België voor productie en procesautomatisering, industriële elektriciteit en instrumentatie voor industrie.  Bij Imtech België is SCADA Software ingenieur Ronny Butzen erg trots dat Imtech dit certificaat ontvangt: "Met ons team van 750 enthousiaste professionals, hebben wij als doel de klanttevredenheid te optimaliseren door succesvolle projecten neer te zetten, een duidelijke ROI. Met  de HMI/SCADA software van COPA-DATA kunnen wij complexe technische projecten realiseren met een sterke focus op automatisering. Van engineering tot en met realisatie, zelfs met het bieden van de full-service daarna."

Tot 2015 maakte Imtech België deel uit van de internationale Royal Imtech-groep, met het hoofdkantoor in Nederland. Na een split-up werd het besluit werd het genomen om zich af te zonderen van de Nederlandse groep. Als onderdeel van de Cordeel-groep in België, fungeert Imtech België tegenwoordig als een zelfstandige, onafhankelijke eenheid. Of zoals de BU directeur stelt: "multi technisch werk betekent een volledige beheersing van alle nodige technieken. Voor uw organisatie betekent dat er multi-discplinair moet kunnen worden samengewerkt op de manier die best bij uw project past."Tot 2015 maakte Imtech België deel uit van de internationale Royal Imtech-groep, met het hoofdkantoor in Nederland. Na een split-up werd het besluit werd het genomen om zich af te zonderen van de Nederlandse groep. Als onderdeel van de Cordeel-groep in België, fungeert Imtech België tegenwoordig als een zelfstandige, onafhankelijke eenheid. Of zoals de BU directeur stelt: "multi technisch werk betekent een volledige beheersing van alle nodige technieken. Voor uw organisatie betekent dat er multi-discplinair moet kunnen worden samengewerkt op de manier die best bij uw project past."

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring