donderdag, 16 juli, 2020

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0079_0----------
  •   

lowpad3

Lowpad naar huis met Logistica Award 2019
door LogistiekProfs

De Lowpad is door de vakjury van de Logistica Award 2019 uitgeroepen tot beste logistieke innovatie van 2019. De lage en omnidirectionele AGV vervoert bijna alle ladingdragers. Een nieuwe mijlpaal in de razendsnelle ontwikkeling van AGV's, aldus de jury.

Onderscheidende AGV
  De zeskoppige jury noemde de Lowpad een 'nieuwe mijlpaal' in de razendsnelle ontwikkeling van automatisch geleide voertuigen (AGV). Het voertuig is slechts 12 centimeter hoog en kan stellingkasten, rolcontainers en Deense karren optillen en verplaatsen. Onderscheidend zijn de aangedreven stuurwielen op de vier hoeken van het voertuig, waardoor de Lowpad vanuit stand in elke richting kan bewegen; ook diagonaal of in een bocht.


Navigatietechnologie
  Daarnaast roemde de vakjury de navigatietechnologie van de Lowpad, waarvoor anders dan bij veel bestaande AGV’s geen voorzieningen in de omgeving aangebracht hoeven te worden. De Lowpad heeft aan een beeld van de vloer genoeg om zijn locatie met een nauwkeurigheid van enkele millimeters te bepalen. Een combinatie van veiligheidssensoren en safety bumpers zorgt ervoor dat medewerkers geen risico lopen als de Lowpad met lasten tot 600 kilogram hun werkgebied binnenrijdt.

 

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

facebook linkedin twitter youtube   teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring