woensdag, 05 oktober, 2022

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0090_1----------
  •   

SigmaControl Persberichten 2022

7InchPanelST 100px  

SIGMATEK biedt een verscheidenheid aan dunne, fanless 7-HMI's, die bediening in een modern ontwerp mogelijk maken en met OPC UA voorbereid zijn voor Industrial IOT. Afhankelijk van de vereisten kan gekozen worden tussen resistieve single of projective capacitieve multi-touch schermen, verschillende processors, resoluties en IP-beveiligingstypen.
persbericht - hr image 01 

Data Logger Interpreter c Sigmatek 01 100px  

In SIGMATEK’s op HTML5-gebaseerde visualisatie tool, de LASAL VISUDesigner, zijn twee nieuwe bedienings elementen beschikbaar om het leven van de gebruiker gemakkelijker te maken: de Data Logger voor proces analyse en de Interpreter voor het grafisch configureren van individuele bewegingssequenties.
persbericht - hr image 01 

zenon11 Release MTP a 100px  

Copa-data, leverancier van industriële software, heeft zenon 11 uitgebracht, de nieuwste versie van haar intelligente softwareplatform voor industriële en energielocaties. De release introduceert de krachtige MTP Suite, een baanbrekende tool die modulaire productie mogelijk maakt. zenon 11 is nu beschikbaar voor automotive, food and beverage, life sciences en energietoepassingen.
persbericht - hr image 01 - hr image 02

tcs fts handy screen 100px  

SIGMATEK levert nu een voertuigonafhankelijk AGV-geleidingssysteem: het Traffic Control System (TCS). Het kan eenvoudig worden geïntegreerd in automatiseringsoplossingen, maar ook volledig onafhankelijk ervan worden gebruikt.
persbericht - hr image 01 

LVDviews 100px  

Met de LASAL VISUDesigner van SIGMATEK kan niet alleen de resolutie en beeldverhouding van de applicatie eenvoudig worden aangepast, maar ook de "view"-optie  flexibel worden gedefinieerd.
persbericht - hr image 01 - hr image 02

HMI ETT 1064 1264 100px  

Uitgerust met een groot visualisatievermogen, bieden de ETT 1064 en 1264 multi-touch panelen van SIGMATEK de operator een positieve bedieningservaring op elke machine - vooral met veeleisende HTML5-visualisaties.
persbericht - hr image 01 - hr image 02

mtp webinar 100px  

Industriële softwareontwikkelaar COPA-DATA heeft een baanbrekende Module Type Package (MTP) Suite gelanceerd  als onderdeel van haar zenon-softwareplatform.COPA-DATA zal op 3 mei 2022 om 8.00 en 15.00 uur een gratis MTP met zenon webinar geven. Deelnemers dienen hun interesse vooraf te registreren op de website van COPA-DATA.
persbericht - hr image 01 - hr image 02

Sigmatek Executive Management 2022(c) SIGMATEK 100px  

Twee van de vier Executive Managers bij SIGMATEK, leverancier van automatiserings technologie, nemen ontslag van hun actieve rol binnen het dagelijkse management. Het middelgrote Salzburgse hightechbedrijf wordt nu geleid door Marianne Kusejko en Alexander Melkus..
persbericht - hr image 01

DigitaleNameplate 100px  

Klassieke typelabels behoren in slimme fabrieken tot het verleden of zijn slechts een printout van belangrijkste productgegevens. Steeds meer relevante informatie en het continu verkleinen van producten zijn een duidelijk pleidooi voor het digitaliseren van typelabels.
persbericht - hr image 01

cube solver04 100px  

In de loop der jaren is de "Rubik's Cube" voor veel mensen een bron van frustratie geweest: dankzij de Rubik's Cube Solver, gemaakt door drie studenten van de HTL Saalfelden, lost de complexe kubus zichzelf op - volautomatisch in de kortste tijd. De jonge ingenieurs werden bij het project ondersteund door de automatiseringsexpert SIGMATEK. 
persbericht - hr image 01 - hr image 02 - hr image 03 - hr image 04

video

Persberichten zijn onderhevig aan actualiteit en nieuwswaarde.
Indien u de officiele persberichten wenst te ontvangen stuurt u ons dan een e-mail.

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring