donderdag, 30 november, 2023

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0094_0----------
  •   

SigmaControl Persberichten 2023

DigitalTwin 100px  

Een voordeel van deze modelgebaseerde ontwikkeling met de Digital Twin is om de ontwikkeling te parallelliseren en zo te versnellen. Bovendien is het niet nodig om te wachten tot de echte mechanica en hardware beschikbaar zijn voordat u gaat tunen en testen. Als een andere essentiële stap naar betere machines is er de mogelijkheid van virtuele inbedrijfstelling.
persbericht - hr image 01 - hr image 02 - hr image 03

MDD2000 with Safety(c)SIGMATEK 100px  

Onder het motto "We Max Up Your Automation" breidt SIGMATEK de productrange voortdurend uit en optimaliseert haar huidige portfolio. Daarbij staan flexibiliteit en gebruikersgemak bij de implementatie van een applicatie hoog in het vaandel . Highlights op de SPS in Neurenberg zijn de uitgebreide, TÜV-gecertificeerde veiligheidsfuncties van de MDD 2000 servo aandrijvingen, die hoge prestaties combineren met de grootst mogelijke veiligheid.
persbericht - hr image 01 - hr image 02 - hr image 03 - hr image 04

35jr Sigmatek 100px  

35 jaar later is het in Salzburg gevestigde familiebedrijf uitgegroeid tot een gevestigde speler in de industrie die wereldwijd complete automatiseringssystemen levert. Het productassortiment omvat besturingen, I/O's, visualisatie, aandrijftechniek en safety in een innovatief object georiënteerd engineeringplatform.
persbericht - hr image 01 - hr image 02

zenon12 PR Image 100pxpx  

COPA-DATA lanceert de nieuwste versie van haar softwareplatform zenon. zenon 12 bevat een verbeterde, browseronafhankelijke webvisualisatie service en een native geïntegreerde MTP-suite. Daarnaast zijn er nieuwe functies zoals Linux-ondersteuning en een interface naar SAP Netweaver.
persbericht - hr image 01

EE121 1 100px  

Registratie van het energieverbruik direct op de machine Registratie van het energieverbruik direct op de machine Met de EE 121-1 uit de S-DIAS-serie kan voorspellend onderhoud comfortabel worden geïmplementeerd. De compacte DIN-railmodule wordt gebruikt om energie, vermogen en fasehoek (Cos φ) direct op de machine efficiënt te registreren en kan daarom ook worden gebruikt om de kosten te bewaken.
persbericht - hr image 01

Energy Storage System large 100px  

COPA-DATA en LINX Singapore, Maleisië en Thailand starten een veelbelovende samenwerking. Beide bedrijven hebben een contract getekend om de officiële en enige distributeur te zijn voor het zenon Software Platform in de regio Zuidoost-Azië.
persbericht - hr image 01 - hr image 02 - hr image 03 - hr image 4 - hr image 5

Linx logo 100px  

COPA-DATA en LINX Singapore, Maleisië en Thailand starten een veelbelovende samenwerking. Beide bedrijven hebben een contract getekend om de officiële en enige distributeur te zijn voor het zenon Software Platform in de regio Zuidoost-Azië.
persbericht - hr image 01 - hr image 02 - hr image 03

cp841(c)SIGMATEK 100px  

Met de nieuwe CP 841 van SIGMATEK is elke applicatie klaar voor Industrie 4.0. Deze CPU-unit is uitgerust met een krachtige Intel® Celeron™ 6305E dual-core processor en daarmee ideaal voor bijzonder veeleisende en veelzijdige besturings-, regel- en bewegingstaken.
persbericht - hr image 01 - hr image 02

Executive board COPA DATA HQ 100px  

COPA-DATA sloot 2022 af met een omzetstijging van 8,4 procent op jaarbasis. Omzetverhogers zijn onder meer transformatie naar duurzame productie en steeds verdergaande digitalisering.
persbericht - hr image 01

Stefan Reuther Portrait 100px  

Het feit dat automatisering van industriële processen kan bijdragen aan het bereiken van klimaat neutraliteit is een belangrijk onderwerp geworden. Om deze reden was het Salzburgse softwarebedrijf COPA-DATA uitgenodigd in Davos voor het World Economic Forum om haar expertise als 'Global Innovator' aan de commissies bij te dragen.
persbericht - hr image 01

remote access gen2 100px  

Toegang tot machines en systemen op afstand – wereldwijd: met het Remote Access Platform of RAP biedt SIGMATEK al geruime tijd een veilige, op web gebaseerde optie voor diensten op afstand. Of het nu gaat om monitoring, onderhoud op afstand, foutopsporing, initiële opstart, software-updates of insights. Met behulp van een cloud platform dat 24/7 veilige toegang (VPN) mogelijk maakt, kunnen fabrikanten de efficiëntie van hun machines en systemen maximaliseren.
persbericht - hr image 01 - hr image 02

Persberichten zijn onderhevig aan actualiteit en nieuwswaarde.
Indien u de officiele persberichten wenst te ontvangen stuurt u ons dan een e-mail.

sigmatek60prc           zenon logo 60prc           kontron60pr            SINADrivesN60prc           kollmorgen60prc           xr4 logo 60prc    

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring