dinsdag, 25 januari, 2022

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0086_0----------
  •   

SigmaControl Persberichten 2021

WirelessRoaming 100px  

Om operators in staat te stellen zich nog vrijer langs de productielijn te bewegen, heeft SIGMATEK de "Wireless Roaming Feature" voor draadloze HMI's ontwikkeld. De TÜV-gecertificeerde, draadloze bedienings oplossing met Safety-to-go van SIGMATEK bestaat uit drie hoofdcomponenten: een draadloos paneel uit de HGW 1033-serie met veiligheids elementen (SIL 3/PL e), het basisstation BWH 001 als access point en laadstation en een S-DIAS veiligheids besturing.

persbericht - hr image 01

ETT736 100px  

Met een robuust, maar elegant ontworpen rvs front (IP65) is het 7" inbouw ETT 736 paneel de juiste keuze voor toepassingen met strenge hygiënische eisen. Voorbeelden hiervan zijn de farmaceutische, voedsel- en verpakkingsindustrie, waar bedieningsapparaten vaak en grondig moeten worden gereinigd en een front zonder vuile randen een groot pluspunt is.

persbericht - hr image 01

SCP211group 100px  

Programmeerbare, flexibele veiligheid is een belangrijk onderdeel van een intelligent machineontwerp. Met S-DIAS Safety van SIGMATEK heeft de gebruiker een zeer economische oplossing die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen (SIL 3, PL e). De SCP 211 Safety CPU biedt nu nog meer prestaties.

persbericht - hr image 01 - hr image 02

SAI041 (c)SIGMATEK 100px  

De analoge ingangsmodule SAI 041 breidt het modulaire S-DIAS Safety System van SIGMATEK verder uit. Vier analoge stroomingangen met een meetbereik van 4-20 mA en een resolutie van 16 bits, evenals de 24 V-sensor voeding zijn geïntegreerd in de 25 mm brede DIN-railmodule.

persbericht - hr image 01

SIGMATEK 10 years anniversaries 100px  

In deze tijden zijn langdurige werknemers een zeldzaamheid. Dit is iets waar het managementteam van SIGMATEK, leverancier van complete automatiseringssystemen voor industriële machinebouw, zeer bewust van is. Door hun jarenlange ervaring en uitgebreide expertise leveren de jubilarissen een substantiële bijdrage aan het succes van de in Salzburg gevestigde automatiserings specialist met ongeveer 550 medewerkers wereldwijd.

persbericht - hr image 01 - hr image 02 - hr image 03

ETT 7321  van SIGMATEK  

Sigmatek voegt een nieuwe HMI aan het assortiment toe; de ETT 7321. Een touchscreen specifiek ontworpen voor VESA75-arm bevestiging waardoor deze flexibeler op machine of systeem kan worden geplaatst. De hmi wordt standaard geleverd met een EDGE2-technology processor, 256 MB intern programma- en data opslag (DDR3 RAM) en 512 MB NAND flash.

persbericht - hr image 01

2020 100px  

Ondanks de wisselende economische omstandigheden in de kern sectoren, realiseerde COPA-DATA in 2020 een groei van zes procent ten opzichte van de jaaromzet. Deze groei betekent een toenemende behoefte aan digitale tools om bedrijven te ondersteunen in de vluchtige marktomstandigheden van vorig jaar.

persbericht - hr image 01 - hr image 02

sigmatek support htl 01 100px  

Voor SIGMATEK, leverancier van complete automatiseringssystemen voor industriële toepassingen, gaat het praktijkgericht onderwijs van toekomstige ingenieurs aan het hart. Daarom kunnen studenten in het fotovoltaïsche lab op de afdeling elektrotechniek van het HTL Salzburg nu werken met de modernste automatiseringstechnologie.

persbericht - hr image 01 - hr image 02 - hr image 03

HGT1053 (c)SIGMATEK 100px  

Het mobiele HGT 1053 bedieningspaneel van SIGMATEK wordt geleverd met een capacitief 10,1-inch Multi-Touch screen en dankzij de quad-core processor met EDGE-3 technologie, 2 GB DDR4 RAM en 8 GB eMMC geheugen biedt dit paneel uitstekende condities voor veeleisende applicaties en (web)visualisaties.

persbericht - hr image 01

zenon10 General Visual PR Image 100px  

Met behulp van de WiFi-adapters kan de netwerkkabel eenvoudig worden vervangen. Automatisering kan dus economisch worden geïntegreerd in het bestaande interne IT-systeem – als er geen bedrade infrastructuur beschikbaar is.

persbericht - hr image 01 - hr image 02 - hr image 03

ETT 764 (c)SIGMATEK 100px  

SIGMATEK voegt een nieuw en intelligent 7-inch ETT 764 Multi-Touch panel toe aan haar uitgebreide HMI-portfolio. Dit panel kenmerkt zich door een hoogwaardig robuust ontwerp met een zwart geanodiseerd aluminium frame (IP65 front)

persbericht - hr image 01

Lasal UpdateTool(c)SIGMATEK 100px  

Met de nieuwe “Update Tool” in de All-In-One Engineering Software Tool LASAL van SIGMATEK kunt u programmawijzigingen doorvoeren die naast andere functies van invloed zijn op proces, visualisatie en centrale besturing op één comfortabele werkplek in de Machine Manager.

persbericht - hr image 01

WiFi C Pro (c)SIGMATEK 100px  

Met behulp van de WiFi-adapters kan de netwerkkabel eenvoudig worden vervangen. Automatisering kan dus economisch worden geïntegreerd in het bestaande interne IT-systeem – als er geen bedrade infrastructuur beschikbaar is.

persbericht - hr image 01 - hr image 02 - hr image 03

projectgroep 100px  

Als onderdeel van een thesis voor hun diploma hebben vier studenten van de HTL Salzburg een saunabesturing geoptimaliseerd. De jonge technici werden in hun project ondersteund met moderne automatiseringstechnologie en knowhow van SIGMATEK.

persbericht - hr image 01 - hr image 02

Persberichten zijn onderhevig aan actualiteit en nieuwswaarde.
Indien u de officiele persberichten wenst te ontvangen stuurt u ons dan een e-mail.

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring