vrijdag, 01 maart, 2024

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0095_2----------
  •   
HGW 1033:

Wireless, Multi-Touch & Safety functies

Met het wireless handheld HGW 1033 panel haalt SIGMATEK alles uit de kast qua besturingscomfort. Allereerst worden door middel van draadloze data-overdracht de meters lange kabels in de productiehal geëlimineerd. Ten tweede heeft het mobiele paneel een 10.1-inch Multi-Touch-display (PCT) geschikt voor industriële toepassingen en biedt een breed scala aan visualisatieopties en een intuïtief besturingsconcept.

HGW1033a

 De moderne HMI is tevens uitgerust met veiligheidsfuncties: bevestiging knop, sleutelschakelaar en een verlichte noodstop-knop. Indien inactief, wordt de knop grijs. Een verlichte rode paddenstoel knop geeft aan dat de HGW-1033 op de juiste manier is gekoppeld aan het systeem en de veiligheidselementen klaar zijn voor gebruik. Net als bij de functie-georiënteerde data, worden de safety gegevens verzonden via het standaard WLAN-netwerk, volgens het van Black Channel principe. Met de draadloze HMI kan de machine-operator flexibel inspectie punten selecteren en meerdere machines, robots of systeem op hetzelfde moment met slechts één deelvenster bedienen. Voor dit doel is een safe 7-segment display voor machine-identificatie geïntegreerd.

hgw1033 3 Een dual-core EDGE2 technologie processor biedt de nodige visualisatie kracht, evenals de geïntegreerde accu, die 2 uur ononderbroken gebruikt zonder te hoeven opladen van mobiele het toezichtpanel garandeert. Het draadloze paneel ondersteunt OPC-UA en bevat standaard een USB-interface. Optioneel kan een RFID-lezer voor het gebruik van toegangsniveaus worden geïntegreerd.  Volledig uitgerust, weegt de HGW-1033 inclusief veiligheidselementen en accu-pack weegt 1500 g en is daardoor licht in het gebruik ten opzichte van andere handheldapparaten. Op de grip-unit aan de achterzijde zijn er magneten geplaatst zodat de HMI op de machine kan worden bevestigd zonder speciale houder.

Meer Info..

sigmatek60prc           zenon logo 60prc           kontron60pr            SINADrivesN60prc           kollmorgen60prc           xr4 logo 60prc    

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring