maandag, 16 mei, 2022

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0087_3----------
  •   
Nieuwe account manager voor SigmaControl

SigmaControl, voegt een nieuwe account manager toe aan haar team. De distributeur van bekende merken als SIGMATEK, zenon en kontron heeft met het aannemen van Inge de Boed, een ervaren medewerker binnen- & buitendienst gevonden die voor het westelijke deel van Nederland is aangenomen. Zij zal daar het account management voor bestaande en nieuwe relaties in de industriële automatiseringsmarkt op zich gaan nemen.

Inge de Boed 400px

 Inge heeft na zo’n 20 jaar ervaring op het gebied van verkoop van elektrisch regelbare aandrijvingen (o.a. frequentieregelaars en softstarters) bij SigmaControl een nieuwe uitdaging gevonden. De 45-jarige, van oorsprong uit Oud-Beijerland afkomstige sales engineer deed haar MTS opleiding bij het Zadkine Collega in Rotterdam en behaalde als één van de eerste vrouwen haar diploma op het gebied van autotechniek. Via Nebim Trucks kwam ze uiteindelijk terecht bij Control Techniques, waar ze verantwoordelijk was voor het bedenken, ontwikkelingen, uitwerken en verkopen van nieuwe aandrijf technische oplossingen.

 “Daar waar ik mij voorheen aan het focussen was op motoren en frequentieregelaars, krijg ik bij SigmaControl nu de kans om mij ook te gaan richten op bovenliggende processen. Welke signalen komen de machine binnen en hoe kan dat het meest efficiënt worden afgehandeld?”  Volgens Inge zal zij op een nieuwe manier naar techniek moeten gaan kijken en heeft ze veel zin om met volle overgave de industriële automatiseringsmarkt in te duiken. 

 Met een gezonde dosis ervaring, creativiteit en “feeling” voor techniek ziet Inge bij SigmaControl uit Barendrecht nieuwe mogelijkheden om machinebouwers, systeem integratoren en eindklanten te kunnen adviseren. “Wat een uitdaging om mij na al die jaren in besturingen te kunnen gaan verdiepen. Het hart van de machine …en daar mag ik mij dan mee bezig gaan houden. ” zegt Inge lachend.

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring