dinsdag, 15 juni, 2021

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0084_0----------
  •   
Servo drives simuleren weggedrag

KIMS Gear vertrouwt op KOLLMORGEN’s Motion Control oplossing voor haar test opstelling

km testbench 200px

Werknemers in de testruimte worden voortdurend geconfronteerd met de uitdaging componenten en samenstellingen te testen voordat de  randapparatuur – als onderdeel van het totaalproduct – definitief beschikbaar is. Wanneer werknemers bijvoorbeeld “power assisted steering” testen, moeten rijsituaties exact worden gesimuleerd, zelfs wanneer de bijbehorende auto nog niet op de markt is. Gear en transmissie specialist IMS Gear gebruikt de servo drives van KOLLMORGEN om authentieke situaties op haar test banken te simuleren. De verschillen in testen zijn divers, waarbij creatief ontwerp en hoge normen met betrekking tot de besturingstechniek nodig zijn.

door: Thomas Sautter Sales Manager Germany KOLLMORGEN Europe GmbH

Comfort, veiligheid, mobiliteit: elektromechanische drives geïnstalleerd in auto's zijn in overeenstemming met deze drie begrippen. De gebruik-gebieden afgeleid uit deze serie variëren van koelventilatoren, koplamp besturing tot en automatische koppeling systemen. Deur sluit mechanismen, stoel aanpassingen, parking remmen en automatische kofferbak sluit hulpen worden ook elektromechanisch aangestuurd met automatische soft close mechanismen. Ofwel gebruikt als onderdeel van het chassis, de carrosserie of de motot: elektromechanische drives zijn uiterst belangrijk in voertuigen. Een specialist op dit gebied is internationale marktleider in gears en transmissie technologie IMS Gear SE & Co. KGaA gevestigd in Donaueschingen, Duitsland. IMS Gear is een begrip in de automotive sector met haar technische oplossingen voor onderdelen, samenstellingen en gears.Comfort, veiligheid, mobiliteit: elektromechanische drives geïnstalleerd in auto's zijn in overeenstemming met deze drie begrippen. De gebruik-gebieden afgeleid uit deze serie variëren van koelventilatoren, koplamp besturing tot en automatische koppeling systemen. Deur sluit mechanismen, stoel aanpassingen, parking remmen en automatische kofferbak sluit hulpen worden ook elektromechanisch aangestuurd met automatische soft close mechanismen. Ofwel gebruikt als onderdeel van het chassis, de carrosserie of de motot: elektromechanische drives zijn uiterst belangrijk in voertuigen. Een specialist op dit gebied is internationale marktleider in gears en transmissie technologie IMS Gear SE & Co. KGaA gevestigd in Donaueschingen, Duitsland. IMS Gear is een begrip in de automotive sector met haar technische oplossingen voor onderdelen, samenstellingen en gears.

Grote uitdaging voor de remmen.
"Stel dat je via een steile route naar een bergmeer met uw aanhanger op de trekhaak uw boot via een kabel direct in het water wil laten zakken. Als u de auto achteruit het water in rijdt water dat ongeveer tien graden Celsius is, krijgen de remmen een schok na de afdaling van de berg, omdat ze van ongeveer 140 graden Celsius naar slechts 10 graden gaan in een paar seconden." Dit is hoe Markus Domachowski, Test Lab manager bij IMS Gear, levensechte gebeurtenissen in het leven van een auto beschrijft. Extreme gebeurtenissen zoals deze zijn bepalend in het maken van het ontwerp voor de overeenkomstige testen technologie zo veeleisend. "Het doel is om het werkelijke gebruik in de auto consequent te simuleren", zegt Domachowski, alvorens te spreken over ongeveer 150 test bankjes die bij IMS Gear worden gebruikt. Hiervoor worden voornamelijk servo motoren van KOLLMORGEN uit de AKM serie gebruikt.

pdfdwl  Lees complete artikel in pdf

 

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring