•   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE)
  •   

Industriële machinebouw op zijn best

industriele pc van sigmatek

Op het gebied van industriële machinebouw speelt industriële automatisering een grote rol. SigmaControl kan u hierin bijstaan. Wij weten dat industrieën en processen steeds aan verandering onderhevig zijn en dat de automatisering hierin mee dient te gaan. Met twintig jaar aan ervaring kennen we de markt en hebben we voldoende kennis in huis om bij industriële machinebouw de beste besturingstechnieken en hardwarecomponenten te implementeren.

Maatwerk

Elke machine is anders. Bij industriële machinebouw zullen daardoor ook de componenten die nodig zijn steeds verschillen. SigmaControl levert verschillende losse componenten van hoogwaardige kwaliteit, die ook samen perfect geïntegreerd kunnen worden in één systeem. Zo hebben wij voor iedere machine een uitgekiende combinatie. Industriële machinebouw in samenwerking met SigmaControl betekent daardoor:

  • Constante kwaliteit
  • Kennis en vakmanschap
  • Oplossingen op maat

Verdere informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van industriële machinebouw? Neem contact met ons op en wij vertellen het u graag. Onze medewerkers weten altijd de juiste componenten voor u te selecteren.   

sigmatek60prc                zenon60prc                kontron60pr                  keba60prc                sinadrives60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

facebook linkedin twitter youtube   teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden