donderdag, 30 mei, 2024

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0096_1----------
  •   

Over ons - Specialist in geavanceerde automatiseringsoplossingen

SigmaControl is dé partner in het leveren van geavanceerde automatiseringsoplossingen voor diverse industrieën. Met een focus op kwaliteit en innovatie streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service.

Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om een geïntegreerd concept te bieden, samengesteld uit componenten die elk op hun eigen gebied tot de top van de markt behoren. We zijn in staat om deze componenten naadloos te integreren tot een concept dat voldoet aan elke specificatie, waardoor elk industrieel productieproces optimaal kan worden aangestuurd en bestuurd met behulp van geavanceerde machinebesturingen.

Onze Missie: operationele efficiëntie

Onze missie is om de operationele efficiëntie van onze klanten te verbeteren door middel van automatiseringstechnologieën. We streven ernaar om betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die bijdragen aan het succes van onze klanten. We organiseren workshops en trainingen om onze klanten te helpen bij het optimaliseren van hun processen en het maximaal benutten van onze automatiseringsoplossingen. SigmaControl staan we voor het bieden van totaaloplossingen.

Onze SIGMATEK producten

sigmatek01a

Ontdek onze hoogwaardige producten die zijn ontworpen om uw productieprocessen te optimaliseren en te voldoen aan de eisen van moderne industrieën.

SIGMATEK Industriële Monitor: Heldere en betrouwbare displays voor hard real-time monitoring van productieprocessen, ontworpen voor industriële omgevingen.

SIGMATEK PLC Systeem: Krachtige besturingsoplossingen voor machines en processen, ontworpen voor betrouwbaarheid en precisie.

SIGMATEK Industriële PC: Robuuste computingplatforms voor industriële automatisering, met krachtige prestaties en connectiviteitsopties.

SIGMATEK Servo Drive Systeem: Nauwkeurige aansturing van servomotoren voor motion control-toepassingen, ontworpen voor hoge prestaties en betrouwbaarheid.

SIGMATEK Frequentieregelaar: Efficiënte regeling van elektrische motoren in industriële toepassingen, ontworpen voor energiebesparing en betrouwbaarheid.

SIGMATEK Remote Engineering: Oplossingen voor remote beheer, monitoring en diagnose van industriële systemen, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.

LASAL Engineering Tool: Uitgebreide ontwikkelingsomgeving voor het programmeren en configureren van automatiseringstoepassingen, voor geavanceerde besturingsoplossingen.

zenon

Zenon Software Platform / HMI SCADA
: Een krachtig softwareplatform voor HMI (Human Machine Interface) en SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) toepassingen, waarmee u uw productieprocessen kunt optimaliseren.

kollmorgen Tecn logo SINADrivesN

Servomotoren en reductiekasten: SigmaControl biedt een breed scala aan hoogwaardige servomotoren, met merken als Kolmorgen, Technotion en SINADRIVES, samen met bijpassende reductiekasten voor nauwkeurige bewegingscontrole in diverse industriële toepassingen.

kontr logo

Kontron: Innovatieve embedded computing-oplossingen voor verschillende industriële sectoren, waaronder IoT, automatisering en transport.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem vandaag nog contact met ons op voor advies of een offerte op maat. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw automatiseringsbehoeften.