maandag, 16 mei, 2022

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0087_3----------
  •   

SIGMATEK starterset

agumos 01

Intelligente, wendbare kleine transporter:

AGUMOS Q40

40 x 40 x 40 cm – dit zijn de compacte afmetingen van het transportsysteem zonder bestuurder; de AGUMOS Q40 van Melkus Mechatronic. De "transpot cube" is ontworpen voor het geautomatiseerde vervoer van kleine onderdelen, met SIGMATEK die voorziet in de automatiseringsoplossing van de veelzijdige hal-fladderaar: visualisatie, besturingselektronica, veiligheid en aandrijftechniek- op één softwareplatform.

agumos 02

De slimme transport cube met een capaciteit van maximaal 60 kg, biedt efficiëntie in materiaalstroom – of tijdens de productie bij assemblage of logistiek. Snel operationeel, kan de AGUMOS Q40 automatisch de hoogte van de lading aanpassen om zo hoge ergonomie te bieden en zich zo eenvoudig aan te passen aan de bestaande infrastructuur. Met zijn compacte vorm vindt de AGUMOS Q40 ook zijn weg door de smalle doorgangen en opslag rijen. De geïntegreerde laserscanner zorgt ervoor dat mensen en andere onverwachte obstakels worden gedetecteerd en het vervoerssysteem een veilige stop maakt, om vervolgens automatisch de werkzaamheden te hervatten.

Naast een optische lijn gids met tape of bar-code markeringen, kan de “small-part transporter” zich ook vrij bewegen ("Teach-in"). Communicatie met het mobiele besturingsapparaat wordt tot stand gebracht via radiofrequentie en met het geleidingssysteem via WLAN. Op deze manier kunnen transport jobs flexibel worden beheerd en door de AGUMOS worden gecoördineerd. Geschikt voor industrie 4.0 en IoT, zorgt de "cube" ervoor dat de juiste materialen worden geleverd op de juiste plaats en op het juiste moment.

link naar Melkus Mechatronic

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring