maandag, 16 mei, 2022

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0087_3----------
  •   

SIGMATEK starterset

Analog, digital, versatile – Smart Multi-Module IO 011S:

In- en output card met timestamp functie

De IO 011S mix module van SIGMATEK uit de S-DIAS serie is een echt multi-talent met 14 digitale in - en uitgangen en twee analoge ingangen. Aangezien de intelligente IO 011S signalen “pre-processed” verwerkt, kunnen schakelaar statussen of processen in microseconden worden verwerkt, onafhankelijk van de bus cyclus tijd en de CPU prestatie.

S DIAS IO011 400px

De zes digitale ingangen (+24 V/3.5 mA/1 µs) hebben een latch-modus waarmee een timestamp in µs wordt gegenereerd, gebaseerd op de cyclus van CPU. Posities en processen kunnen daarom precies tot op de microseconde worden berekend. De latch-modus kan worden ingesteld op stijgend, dalend of beide.De zes digitale ingangen (+24 V/3.5 mA/1 µs) hebben een latch-modus waarmee een timestamp in µs wordt gegenereerd, gebaseerd op de cyclus van CPU. Posities en processen kunnen daarom precies tot op de microseconde worden berekend. De latch-modus kan worden ingesteld op stijgend, dalend of beide.

De acht kortsluit-vaste en back-readable digitale uitgangen (24 V/0.5 A/150 µs) hebben een time-trigger modus. Met deze functie kan de status van de digitale uitgangen worden gewijzigd op een gedefinieerd moment tussen twee cycli. Het overschakelen van processen of reactietijden van actuatoren kan daarmee tot op de microseconde worden gecompenseerd.

Bovendien is de zeer compacte module uitgerust met een analoge spanning (±10 V/16 bits) en analoge stroom (0-20 mA / 16-bits) input. De ingangen hebben ook een latch-modus waarmee een timestamp in µs, gebaseerd op de CPU timestamp wordt gegenereerd wanneer de boven- of ondergrens van een geconfigureerde spanning of stroomsterkte wordt overschreden. De analoge ingangen zijn ook voorzien van een time-trigger functie, waarmee de ingangen kunnen worden uitgelezen in een gedefinieerde time offset in µs gebaseerd op de CPU-cyclus.

techspecs

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring