zaterdag, 27 november, 2021

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0085_2----------
  •   

SIGMATEK starterset

Hoge performance voor in de krapste ruimten:

Motion in Pocket Formaat

Zeer compact geconstrueerd en met veel functionaliteit in één systeem – dat wordt mogelijk gemaakt door het flexibele S-DIAS  besturingssysteem van SIGMATEK voor op  de DIN rail. Een uitstekende combinatie van snelle signaalverwerking met comfortabele handling en een hoge trilling weerstand. Met de veelzijdige serie motor modulen kunnen dynamische bewegingssequenties nauwkeurig in de praktijk worden geïmplementeerd.

SDIAS Motion 400px

 Voor snelle en nauwkeurige positioneer taken zijn de modules uit de DC-serie voor synchrone servomotoren (BLDC) de juiste keuze. Deze servo versterkers in zakformaat zijn uitgerust met een standaard resolver of incrementele encoder ingang, een +24 V DC uitgang voor optionele besturing van een rem, evenals dubbel-kanaals ingangen waarmee de functie Safe Torque Off (SIL 3, Cat. 4 , PL e) kan worden uitgevoerd.Voor snelle en nauwkeurige positioneer taken zijn de modules uit de DC-serie voor synchrone servomotoren (BLDC) de juiste keuze. Deze servo versterkers in zakformaat zijn uitgerust met een standaard resolver of incrementele encoder ingang, een +24 V DC uitgang voor optionele besturing van een rem, evenals dubbel-kanaals ingangen waarmee de functie Safe Torque Off (SIL 3, Cat. 4 , PL e) kan worden uitgevoerd.

 Met 10 A continu of 20 A piekstroom bij 48 V, kunnen de nieuwe dubbel moduul variaties DC 101 en DC 102 een vermogen tot 480 W bereiken - en dat binnen een breedte van slechts 25 mm zonder extra ventilator module. De DC 061 en DC 062 zijn de juiste keuze voor toepassingen van maximaal 6 A continu en 15 A piekstroom bij 48 V DC.

 Eenvoudige positioneringstaken kunnen worden uitgevoerd met de SR 011- en SR 012 voor de besturing en regulering van economische DC-borstelmotoren tot 5 A continu en 10 of 15 piekstroom. Terwijl de SR 011 is uitgerust met een geïntegreerde rem chopper en schakelbare incrementele encoder, heeft de SR 012 vier digitale ingangen die kunnen worden gebruikt als limietschakelaars. Er zijn verschillende bedrijfsmodi beschikbaar. De geïntegreerde kortsluit bestendige digitale uitgang kan worden gebruikt voor rembesturing of andere applicatie gerelateerde schakelprocessen in de toepassing. De STO Safety-functie wordt volgens de EN 61800-5-2 norm geïmplementeerd met behulp van beide ingangen.

 Daarnaast zijn er ook modules beschikbaar voor stappenmotoren. Voor de besturing van 2-fase stappenmotoren is een ST 151 beschikbaar. Hier zijn volledige, halve en micro-step (64) versies beschikbaar. Voor positiebesturing wordt een incrementele encoder-interface gebruikt. De twee digitale ingangen kunnen worden gebruikt als eindschakelaars, positievergrendeling of voor referentieprofielen. Door het gebruik van de dubbel-kanaals ingangen kan STO worden geïmplementeerd volgens SIL 3, PL e.
De drive bibliotheek van het software engineering pakket LASAL biedt een grote selectie van kant-en-klare motion componenten. Het maken van toepassingen wordt daardoor vereenvoudigd en versneld.

 Dimensies DC 101/102: 25 x 104 x 72 mm (B x H x D)

Check out de het S-Dias MOTION overzicht bij SIGMATEK

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring