donderdag, 18 juli, 2024

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0097_0----------
  •   

Voorgeprogrammeerd Zweten:

Sauna Control powered by SIGMATEK

sauna besturing 400px

Perfect voor het koude seizoen: Als onderdeel van een thesis voor hun diploma hebben vier studenten van de HTL Salzburg een saunabesturing geoptimaliseerd. De jonge technici werden in hun project ondersteund met moderne automatiseringstechnologie en knowhow van SIGMATEK.

Het saunabesturingssysteem wordt bediend met moderne automatiseringstechnologie van SIGMATEK. Alle belangrijke instellingen voor temperatuur, vochtigheid en licht kunnen worden gemaakt via een multi-touch kleurendisplay. Met de LASAL all-in-one engineering software is het programmeren van de sauna besturingsunit zeer eenvoudig. Bij de realisatie van het project werd het HTL team ondersteund door de experts van SIGMATEK.

projectgroep 200px

"We werken al vele jaren succesvol samen met de HTL Salzburg om het praktijkonderwijs voor studenten te ondersteunen. Als automatiseringsfabrikant met ons hoofdkantoor in Salzburg is het geen verplichting, maar eerder een missie en een groot genoegen om de volgende generatie technici te ondersteunen", vertelt Marianne Kusejko, CFO en Personeelsmanager bij SIGMATEK.

 Technische details: Het krachtige S-DIAS systeem van SIGMATEK wordt gebruikt als hardware: een compacte CPU module en analoge en digitale I/Os. De sauna kan bediend worden via het ETT 732 multi-touch bedieningspaneel. De PL 221 pixel LED module biedt sfeerverlichting, en de object-georiĆ«nteerde, all-in-one engineering tool LASAL maakt een snelle programmering mogelijk. Met de SIGMATEK Remote Access App kan de sauna op afstand worden bediend via de smartphone.

sigmatek60prc           zenon logo 60prc           kontron60pr            SINADrivesN60prc           km rrb logo 60prc           xr4 logo 60prc    

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

 lnkinfollowus     teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring