maandag, 10 augustus, 2020

  •   +31 180 695 777 (NL) +32 3 297 70 07 (BE) ----------Lasal Latest Version: 0079_0----------
  •   
RFID 131:

Identificatie device voor iedere machine

Betrouwbare RFID technologie is tegenwoordig niet meer weg te denken als we het hebben over  moderne besturing van machines en productielijnen waar een foutloze en verwarringsvrije identificatie van personen benodigd is.

csm RFID 400px

SIGMATEK heeft daarom een universeel toepasbaar write/read RFID device ontwikkeld, gebaseerd op de wereldwijd bewezen 13,56 MHz HF-band en ondersteunt zowel de ISO 15693 als 14443-A en B normen. Hierdoor is het gebruik van een brede selectie van passieve RFID-transponders mogelijk. Naast Mifare tags communiceert de RFID-131 ook met ICOD SLI, TI tags en andere standaard kaarten.

Het device is gemonteerd op een rechthoekig voelerplaat van 89 x 56 mm. Met behulp van een clip-mount, is de reader met acryl glazen front en duidelijk zichtbare status-LED snel geïnstalleerd en heeft IP65 bescherming.

Bijzondere aandacht werd besteed aan de eenvoudige systeemintegratie: de geïntegreerde CAN interface biedt eveneens een betrouwbare communicatie over grotere afstanden. Door vrije adressering, kunnen meerdere RFID 131-apparaten worden aangesloten op de primaire besturing.

De integratie in de SIGMATEK architectuur van wordt uitgevoerd drag & drop met behulp van de beschikbare LASAL hardware classes. Via de USB interface met de CDC functie voor virtuele COM-poorten is het pad voor directe koppeling voor Windows-applicaties ook vrijgegeven.

techspecs

sigmatek60prc                zenon logo 60prc                kontron60pr                  SINADrivesN60prc                     kollmorgen60prc

Quicklinks

                           Social Media

                          Direct Support

                        Deelnemer

Contact

Persberichten

Evenementen

 

Support Login 

Nieuwsbrief

Sitemap

 

facebook linkedin twitter youtube   teamviewer  

microcentrum feda

 SigmaControl is geregistreerd bij KvK te Rotterdam no.: 24238640. Disclaimer & Leveringsvoorwaarden  /   Privacy Verklaring